вівторок, 1 липня 2014 р.

Про тренінги і результати

Як завжди, по вихідним дням, я проводжу гру-тренінг Кешфлоу.
Декілька слів напишу чому проводжу цю гру, в чому бачу її цінність. Оскільки Кешфлоу це гра -тренінг, то  віднесу її до тренінгів в принципі.

Чого люди приходять взагалі на тренінги?
Отримати відповіді на совї численні запитання, досягнути своїх цілей, стати успішнішми. Одним словом - за РЕЗУЛЬТАТАМИ.

Чого очікують?
Що після відвідування одного чи двох заходів все в житті зміниться в кращу, в їх розумінні, сторону.

Яка реальність?
Після відвідування одного чи двох тренінгів життя не змінюється. І тоді приходить розчарування. А що взагалі це таке? Це розвіювання чарів. Я можу легко про це говорити, бо сама такою була. І зачаровувалася і розчаровувалася. Що чесно кажучи, не дуже приємно.

Чи дають тренінги відповіді на питання?
Тренінги дають відповіді на запитання тільки тим, хто чітко розуміє що хоче отримати від конкретного заходу. Той і отримує чітку відповідь.
А як часто ти маєш чітку ціль, коли ідеш на наступний семінар. Ціль має кожен, а от чітку ціль - одиниці!!!!
Але відповіді на питання це ще не відчутні реультати в твоєму житті!

Хто ж отримує відчутні результати в житті?
Той, хто кардинально змінює своє мислення! І чим карднальніше, тим більший ефект! От так все просто! Тепер і стає ясно чого відвідавши два тренінги в житті нігочо не змінюється. Хоча тренінги ійсно були суперські! Та тому, що інформацію ти нову отримав(ла) але мислити від цього по-іншому не став(ла). На жаль... Мислення можна змінити тільки ПОСТІЙНИМИ тренуваннями! Як в спорті. Два тренування в місяць чи в рік не покращать якість твого життя і здоров'я.
Так і наше мислення, не зміниться від двох тренувань.

Як максимально швидко можна змінити наше звичне мислення?

ПОСТІЙНЕ ЩОДЕННЕ ТРЕНУВАННЯ! До речі не обов'язково тільки на тренінгах. В цій справі допоможуть книги, аудіо і відео записи успішних людей. Іншими словами варто максимально часто слухати і аналізувати думки успішних людей.
Для того щоб донести глибше зміст написаного, прирівняю наш стиль мислення з глечиком з мутною водою. Для того, щоб очистити воду, варто наливати нову, чисту воду. Так само змінюється наш спосіб мислення. Якщо "доливати" туди нові думки, то з часом вони з нами зростуться, стануть нашими.

Тепер повертаюся до Кешфлоу. І її цінності.

По-перше, Кешфлоу дає легке "потрясіння" і переосмислення свого сьогоднішнього положення. Іншими словами, пробудження!

По-друге, висновки які ми робимо на грі вихолять з конкретних  моделей поведінки гравців. Адже учасники приходять на гру тими самими людьми, котрими були до того як сісти за стіл.

По-третє, гра дає можливість відслідкувати ключові думки, котрі створюють події зі знаком "-" і "+" в нашому житті . І вже наше право використати цю інформацію по-максимуму.

Ще раз нагадую, Кешфлоу не змінює мислення після першої гри. Але вже після першої гри розумієш над чим варто працювати. А це вже великий крок на шляху до завтіної мрії.

МИСЛЕННЯ ВИЗНАЧАЄ ВСІ ТВОЇ ВЧИНКИ, ВСІ ТВОЇ ДІЇ І ВСІ ДОСЯГНЕННЯ!

Розклад ігор Кешфлоу:

Немає коментарів:

Дописати коментар