вівторок, 12 березня 2013 р.

Вчимося створювати пасивний дохід

Фінансова незалежність, це те, до чого ми прагнемо. Але фінансова незалежність без пасивного доходу неможлива.
Пасивний дохід - це такий вид грошового доходу, який надходить Вам постійно, навіть коли Ви не працюєте, за ту роботу, яку Ви зробили одного разу.
Основні види створення для себе джерела пасивного доходу: 

1. Авторський гонорар 
2. Нерухомість 
3. Інвестиційний 
4. Маркетинговий (Бізнес)

Авторський гонорар 


Припустимо Ви склали якусь пісню або написали книгу, зняли фільм або написали вірші і т.д. Так от, скільки б усе це не видавали, не перевидавали і показували на екранах телевізора Ви будете отримувати авторський гонорар, тобто дохід від цього. Або ж Ви володієте якимись авторськими правами. Може бути Ви щось винайшли і запатентували свій продукт, який тепер виготовляється постійно або зрідка, Ви все одно будете отримувати Ваш авторський гонорар.Я думаю більш-менш все зрозуміло. Так? Тоді щиро бажаю Вам стати на шлях тих хто має пасивний дохід від авторських гонорарів.

Нерухомість

Будь-яка нерухомість, будь-то будинок, гараж або дачну ділянку і т.д., якщо здавати в оренду - має одну спільну особливість - буде приносити Вам пасивний дохід (при умові що Ви будете здавати його в оренду). Згодні?



Інвестиційний вид пасивного доходу 

Інвестиційний вид пасивного доходу - це% доходу від Вашого грошового капіталу.  
Це може бути банківський депозит. Ви можете отримувати щомісячно відсотки від Вашого вкладу. І чим більший капітал, тим більші відсотки. 

Маркетинговий пасивний дохід (бізнес)
Бізнес, побудований за принципом системи, що не вимагає вашої безпосередньої участі для її підтримки. Тобто починати бізнес ви можете самі, а потім свою працю замінюєте на чужу (в основному найману).  
Або купити уже готовий бізнес (найбільш цікавим для створення пасивного доходу є франчайзинг). 




Для того, щоб почати створювати собі пасивний дохід, варто навчитися управляти особистими фінансами так, щоб вони у Вас зберігалися і примножувалися.
Почніть з того, що буде відкладати 10% від доходу кожного місяця.
Так у Вас створитися перший капітал, для того, щоб можна було почати роботу зі створення пасивного доходу.
Успіхів Вам і фінансового благополуччя.

Немає коментарів:

Дописати коментар