середу, 15 серпня 2012 р.

Гра-тренінг Cash Flow

Cashflow-гра-тренінг, яка змінює мислення!

Ви до сих пір не знаєте, що таке гра cashflow? А, може, ви чули російський варіант назви - «Грошовий потік»? Всі, хто грав в неї, свідчать, що навіть після однієї гри щось змінюється в сприйнятті світу. Поступово людина, що практикує гру cashflow, починає впевнено користуватися фінансової термінологією, розуміє закони ведення бізнесу.

Дуже цікаво спостерігати за емоціями, які яскраво демонструють учасники гри. Адже навіть в ігровій ситуації банкрутство виявляється несподіваним і неприємним!

Починається гра cashflow з однакових стартових умов, всі гравці мають стабільну зарплату і роботу. Потім починається гра і все змінюється, хтось потрапляє в боргову яму, хтось досягає запаморочливих висот в побудові свого бізнесу.

Багато моментів гри дуже наближені до реальності, тут є і можливість взяти під відсотки банківський кредит, існує іпотека, є несподівані і непередбачені витрати.

Гра cashflow неймовірно популярна у всьому світі. Граючи в неї, звичайні люди осягають правила поводження з грошима, вчаться інвестуванню та грамотному збільшенню капіталу.

В процесі гри розвивається фінансове мислення і набувається досвід реагування на критичні ситуації.

Дуже цікаво, коли після гри досвідчені ведучі роблять аналіз ігрових ситуацій і допомагають учасникам побачити себе з боку і розібратися в тому, чому сталося те, що відбувалося в грі і які ситуації були найбільш болючі.

Згадайте, коли ви готові були ризикувати, а в яких випадках ризик був абсолютно невиправданий. Гра cashflow - це відображення життя і зазвичай ті, хто перемагає в черговому раунді гри, в житті теж займають лідируючі фінансові позиції.
 
Гра дає можливість придбати неоціненний досвід і пізнати себе!

ДОРОГІ ДРУЗІ!

Запрошуємо Вас взяти участь у грі "Cash Flow", яка відбудеться:


У середу, 12 вересня

Реєстрація - 18.30
Початок - 19.00 (нові гравці)

Ведуча: трененр - Тетяна Жук!

Адреса: вул. Воровського 29 Е
Вартість участі складає 150 грн.
Для запису оплачується завдаток у розмірі  150 грн!

Для запису звертайтесь за тел.: 093 299 79 35; 097 79 14 698.


Немає коментарів:

Дописати коментар