середу, 4 липня 2012 р.

Наші звички визначають нашу долю?

Доброго дня, дорогі читачі мого блогу!
Сьогодні хочу поговорити з Вами про звички! Звідки вони беруться і на що впливають. Особливо сильно я усвідомила їх вплив на наше життя, коли пройшла чудовий транінг від Марка Садовського "Грані багатства".

Марк дає повне розуміння того, що ми самі відповідаємо за те, що нас оточує і чого ми досягнули в своєму житті. Більше того, ми самі це створюємо і можемо в будь-який момент змінити!

Перше по чому ми оцінюємо наше життя - це наше оточення. Наше оточення - це ті люди, які нас оточують, матеріальні цінності, якими ми володіємо. Оточення відподідає на питання: "Хто", "Що"?

Чи всі задоволенні тим, що в нас на даний момент є? Як правило, ми хочемо чогось кращого. І це природньо. Це дає можливість розвитку, бо якщо ми не розвиваємось, то деградуємо. І наші цілі та бажання грають в процесі нашого розвитку одну з ключових ролей. А чи втілимо ми цілі в життя залежить від наших звичок. Якщо в нас є звичка йти завжди вперед, то вона зіграє вирішальну роль. Аякщо її немає, то в нас є два шляхи: розвити її (тобто змінити частину характеру) або залишитися там де ми є.

Що Ви оберете для себе?
Змінити оточення - це змінити особистість і згодом люди та матеріальні цінності, які тебе оточують самі зміняться. Не варто штучно змінювати оточення, адже ми йому відповідаємо. Ми жевемо і спілкуємося з людьми, в яких такі самі думки. Якщо наші думки змінюються, то нам просто нецікаво спілкуватися з тими людьми, звички яких залишилися на тому ж рівні. А їм не хочетьс спілкуватися з нами. Все закономірно.




Посієш увагу - пожнеш вчинок; 
Посієш вчинок - пожнеш звичку;
Посієш звичку - пожнеш характер;
Посієш характер - пожнеш долю!!!

Марк говорить про рівні розвитку особистості, які формують нашу долю. Вони показані на малюнку нижче:

Цікаве відео до теми про сорокаденний цикл привикання:


P.S. Скинувши посилання на цю статтю Ви можете подітитися корисною інформацію зі своїмии друзями

 

Немає коментарів:

Дописати коментар