понеділок, 28 травня 2012 р.

Що варто зробити вже сьогодні, щоб забезпечити собі гідну пенсію?

Доброго дня, дорогі читачі мого блогу!

Сьогодні ми поспілкуємося про те, як забезпечити собі безбідне життя на пенсії. На жаль, українці задумуються про матеріальне забезпечення на старості коли вже підходить термін виходу на пенсію.
  
Але чи правильна така позиція? Як показує практика - ні! Щоб краще усвідомити таку позицію, давайте на хвилинку  уявимо свій останній в житті робочий день. У Вас хороша робота. Середній дохід для українця (наприклад 3000 грн.) Ви святкуєте його, дякуєте, що нарешті будете насолоджуватися вільним життям! Гарна картина. Правда? 

Наступний день - вихід на пенсію. І тут виникає питання: Від чого з моїх звичних потреб мені відмовитися! Адже грошовий потік з 3000 грн. стає 1000! А це на 1/3 менше! Тобто мені потрібно відмовитися від більшості моїх покупок. Але хто хоче після виходу на пенсію гірше їсти чи гірше одягатися?  Не говорячи про підтримку здоров'я, яке коштує недешево? Чи бажаєте Ви такого для себе? 

Якщо ні, то варто прийняти це рішення вже зараз і йти в напрямку його втілення! Адже, як показує практика, ті люди, які задаються конкретною ціллю набагато частіше їх досягають, ніж люди, які не знають куди йдуть. Отож, що  в першу чергу варто зробити? Варто шукати можливості і шляхи, які приведуть Вас до цієї цілі максимально легко та які будуть гарантованими!

Мені згадується фраза: "В нас є 100%-ва гарантія тільки на дві речі в нашому житті. Перша - це те, що ми народилися, а друга - це те, що наше життя коли-небудь закінчиться". Логічно, правда? 

Але все-таки крім наших 100% гарантій є речі, які забезпечені більшою гарантією і є ті, які забезпечені меншою гарантією. Нам залишається відрізнити одне від іншого. 

А для того, щоб забезпечити собі гідну пенсію можна скористатися двома методами:
1-й метод - це самостійний аналіз фінансового ринку, виявлення оптимальних інвестицій та постійний нагляд за своїми активами;
2-й метод - це довіритися фінансовому консультанту, який зробить цю роботу за Вас. 

Що ж обрати? Перший метод відбере багато часу та енергії. І потребує постійного слідкування за фінансовим ринком. 

Другий метод передбачає те, що треба довіритися другій людині, розібрати свої побажання і можливості на даний момент. Але тут існують додаткові плюси. Перше - це те, що поради фінансового консультанта не передбачають 100% дотримання. Тобто Ви завжди зможете корегувати цей план до такої степені, щоб він був Вам комфортним. І що важливо, Ви можете додатково перевірити інформацію яку отримаєте від фінансового консультанта! А це дуже вигідно! Вибір за Вами! 

А поки, користуючись моментом, запропоную Вам відвідати безкоштовний вебінар "Пенсійна реформа", де Ви почуєте про зміни, які будуть відбуватися в нашій державі стосовно пенсійного забезпечення. І ці зміни, стосуватимуться саме молодого покоління. Тому ласкаво просимо)


Для проходження вебінару заповніть форму нижче:



Отримати посилання на вебінар на пошту


Ваш e-mail: *
Ваша фамилия:
Ваше имя: *
Ваш город:
Контактный телефон:

Немає коментарів:

Дописати коментар