понеділок, 9 грудня 2013 р.

Про бізнес-гру "Cash Flow"

Настільна гра Роберта Кіосакі «Грошовий потік» стала популярною по всьому світу завдяки тому, що дає необхідні знання та навички у фінансовій сфері, які можна застосовувати не тільки граючи, а й, так би мовити, « на справу» - в реальному житті. 
Гра має також комп'ютерну версію. Метою є збільшення свого доходу і контроль витрат, а також уміння розпоряджатися пасивним доходом, змушувати його «працювати».

У грі існують два так званих круга - малий і великий. Малий являє собою «щурячі перегони» - на цьому етапі необхідно придбати фінансову стійкість і сформувати пасивний дохід, який буде перевищувати всі витрати. Гравцю необхідно за короткий термін навчитися бачити фінансові можливості, які надає йому гра. Коли це завдання виконано, він потрапляє на велике коло, на якому знаходить вже фінансову свободу , що дозволяє йому реалізувати свою мрію.  


Мрія - це ключовий момент - потрібно розуміти, що гроші не є мета, вони є засобом . Проясніть свої справжні цілі і прагнення душі, тоді гроші послужать вам і будуть головним ключем до успіху. Щира мрія буде служити джерелом натхнення, яка не дозволить вам загубитися у світі бізнесу і нагадувати про те, що важливо у вашому житті.

Стратегія поведінки на цих двох колах різна. Це можна зрозуміти граючи. До речі, дуже важливим моментом є те, що ця гра допомагає ще розібратися зі всією фінансовою документацією - заповнюється баланс, який містить інформацію про первинному положенні і передбачає внесення коригувань при купівлі акцій, нерухомості, оформленні кредитів ...Переможцем стає той гравець, який зміг здійснити свою мрію, сформовану на початку гри, або примножити капітал на 50 тисяч доларів щомісяця.


Гру « Грошовий потік» Роберта Кіосакі можна перетворити на справжній тренінг, якщо не говорити новачкам про  деталі, а пояснити лише базові речі і умови, яких потрібно дотримуватися на шляху до перемоги.  


Таким чином, людина буде намагатися самостійно вникати в усі хитрощі гри, спостерігаючи і спілкуючись з іншими гравцями, які в гру вже грали. Звичайно, знайдуться й ті, хто заявить про те, що їм нічого не пояснили і тому вони нічого не розуміє. Що ж, це говорить про те, що і в житті така людина любить знімати з себе відповідальність, вичікуючи, поки йому все пояснять і розкладуть по поличках. І лише справжні бізнесмени спостерігають, запитують і тренуються, досягаючи власних цілей.

Немає коментарів:

Дописати коментар